Què ens diferencia?

Bye Bye Cooking és un projecte totalment innovador, un nou estil que permet als nostres clients gaudir dels seus àpats diaris sense dedicar-hi massa temps i alhora que els plats tinguin el seu toc personal.

Amb una combinació de plats ja cuinats, juntament amb aliments que són la base per culminar la recepta i altres productes totalment frescos que s’han de fer al moment, s’aconsegueix la formula ideal per poder gaudir d’una cuina molt casolana però amb molt poc temps.

Amb Bye Bye Cooking, no hauràs de pensar amb el menú, no hauràs d’anar a comprar i estalviaràs molt de temps als fogons.

Tracte molt personalitzat amb el nostres clients.

Sempre sabràs amb qui fas les teves comandes. A més, donada aquesta proximitat, sempre ens podràs consultar com preparar els menús, quines són les millors maneres per a personalitzar-los, o qualsevol dubte o qüestió logística que et pugui sorgir.

A més, per a la teva comoditat i estalvi de temps, et portem la resta de fruita i verdura i els productes de carnisseria amb la mateixa comanda

Fem una aposta important pel producte de proximitat.

Tots els nostres plats cuinats són KM 0 i acabats de cuinar. Permeten congelació. La verdura i la fruita que et portem a casa teva són de temporada i, essent conscients de la importància de la qualitat del menjar, oferim verdura i fruita 100% ecologica, amb el corresponent certificat.

Ecofriendly

Els envasos amb els que t'arriben els àpats estan adaptats a la unitat familiar, per tant, no contemplen monoracions. Tenim cura que siguin respectuosos amb el Medi Ambient.

PUJA